Ima li uopće nečega boljeg od prekrasnog čokoladnog tena koji na ulici zaustavlja poglede?

Vjerojatno ni ti ne možeš zamisliti ljeto bez savršene preplanule kože koja stavlja točku na i svakom ljetnom outfitu i uvijek te dovodi u središte pozornosti. Za brže dobivanje lijepe smeđe boje na suncu, ni ove godine ne smiješ propustiti marmeladu za sunčanje – bez obzira na to hoćeš li sunčane dane provesti na plaži, uz bazen ili jednostavno na kućnoj terasi.

Zavodljiva, blistava, preplanula … ali BEZ masnog osjećaja na koži
Upravo za tebe stvorena je nova Summer Affair marmelada. Drugačija od svih marmelada, s laganom kremastom teksturom, brzo se upija i ne ostavlja neugodan osjećaj na koži. I što je najvažnije - ne ostavlja mrlje na odjeći. Zbog toga ove godine bez brige zbog mogućih masnih mrlji, samosvjesno obuci svoj najdraži (bijeli) kupaći kostim i uživaj u vrućim ljetnim trenucima.

PR PR (Foto: PR)

 

Ovogodišnje ljeto biti će u znaku čokoladne kože
Zato što si samosvjesna, voliš se isticati i želiš bržu, intenzivniju i trajniju prirodnu preplanulost, nova marmelada programa Afrodita Professional osvojiti će te s do 44 % povećanim intenzitetom tamnjenja (in vivo studija na 22 osobe tijekom 14 dana, 1-put dnevno). Zato nemoj čekati, brzo posegni za najboljom Afroditinom marmeladom do sada i pobrini se za savršen čokoladno preplanuli ten.

PR PR (Foto: PR)

Kada snovi postanu stvarnost
Dok te griju vruće sunčane zrake, aktivni sastojci tope masne jastučiće i ''brišu'' celulit. Summer Affair marmelada je tvoj novi ljetni ''must have''. Ona će se pobrinuti ne samo za prekrasnu preplanulost kože, već će aktivno pomoći i u oblikovanju lijepe figure, čvrste i napete kože, te pomoći smanjiti primjetnost celulita. Upravo zbog toga naprosto ne smije nedostajati u tvojoj torbi za plažu! Nanošenjem marmelade ćeš zaista opušteno uživati na suncu, dok se tvoje tijelo »aktivno« brine o čvršćem i više fit izgledu kože.
P. S.: I bez brige, marmelada ne djeluje grijućim učinkom, zato će te grijati samo vrući pogledi iz okoline.

Još jedna prednost nove marmelade – SPF 10
Kako bi tvoj ten ovoga ljeta sjao u brončanim, a ne crvenim nijansama, Summer Affair marmelada sadrži i SPF 10 zaštitu koja će tvoju kožu štititi od UVA i UVB zraka.

Prizovi savršene ljetne avanture s cjelovitom linijom proizvoda Summer Affair:

pr pr (Foto: PR)

Proizvodi SUMMER AFFAIR Afrodita Professional su ekskluzivno dostupni u Afrodita webshopu: webshop.afroditacosmetics.com i u 3 Afrodita shopa u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria business Center Trg Drage Iblera 10).

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju