Kada bi žene svaki mjesec mogle kupiti novu torbu, sigurne smo da nam to ne bi predstavljalo nikakav problem jer bi za svaki outfit i raspoloženje pronašle baš 'onu pravu'. Kada kažemo da nam sve te torbe trebaju, mi to zaista i mislimo, jer ima dana kada ćemo u njih potrpati sve stvari koje su nam potrebne (i nepotrebne, ali bolje da se nađu pri ruci), a kada kažemo da su nam potrebne, vjerujte, one su nam od 'životne važnosti'. Isto tako postoje dani kada želimo biti neopterećene i dovoljna nam je mala torbica u koju ćemo staviti samo neophodne stvarčice poput mobitela, ključeva, dokumenata i ruža za usne. Muškarci tu našu ljubav prema torbicama ne razumiju, ali to nije ni važno, jer ni mi ne razumijemo njihovo uzbuđenje oko novih felgi za auto ili utakmice koja slijedi navečer za koju je obavezno napraviti sve pripreme prije samog početka. I te naše razlike su sasvim u redu. Zato se s razlogom i kaže da su muškarci s Marsa, a žene s Venere.

PR PR (Foto: PR)

Torba je neizostavni dodatak svakog outfita jer ga čini drugačijim. Ona je glavni dodatak koji zaokružuje cjelinu, ističe se i mijenja naš modni izričaj. Možemo birati torbe za različite prigode - poslovne, sportske, casual, za šetnju i elegantne, a neke od njih se savršeno uklapaju u sve navedene prilike.

PR PR (Foto: PR)

Za ljubitelje suzdržanijeg stila, Guess u svojoj ponudi ima torbe klasičnih boja kao što su bež, smeđa, crna, bijela, plava, crvena. Takvi modeli odlično će se uklopiti čak i uz ležerne kombinacije poput traper jakne i traperica te na taj način cijelom outfitu pružiti jednu dozu profinjenosti.

PR PR (Foto: PR)

Nama jedan od omiljenih modela nove kolekcije jest klasična torba koja objedinjuje sve Guess elemente - metalne detalje u obliku malih lokota, pločicu s logotipom, kompaktnu ručku, a možete ju pronaći i u raznim varijantama boja.

PR PR (Foto: PR)

Prave trendseterice vole biti primijećene, stoga će odabrati modele ukrašene detaljima poput ukrasnih metalnih lanaca, kopči, zakovica, cirkona i resica ili pak upečatljivog printa u obliku cvjetnog uzorka. Ovakav odabir osvježit će svaku odjevnu kombinaciju i nježnijim polovicama podariti dašak romantike za vrijeme proljetnih dana.

PR PR (Foto: PR)

Fantastične nove modele potražite u Guess Accessories, Guess i Fashion&Friends store ili na www.fashionandfriends.hr!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju