Iako smo u godini u kojoj većinu vremena provodimo u trenirkama i drugim odjevnim komadima, a sve one svečanije stvari, uobičajene za prosinac, čekaju malo bolja vremena, to ne znači da si tu i tamo ne možemo priuštiti i neke svečanije toalete, makar i za po stanu.

To zna i Lana Jurčević koja je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u dugoj rozoj haljini dostojnoj crvenog tepiha. Zapravo, ovo i je haljina u kojoj se Lana svodjedno pojavila na crvenom tepihu, ali u trenutnim okolnostima, dok se ne vratimo u staro normalno, dobra je i "za po doma"

Ova slika je samo 1 % mog života. Volite me više ‘nečural’ ili kad se zrihtam, upitala je Lana svoje pratitelje koji su za ovo izdanje imali samo riječi hvale.

Slika nije dostupna Lana Jurčević: Štiklice pogodne i za početnice u nošenju visokih potpetica

Slika nije dostupna Apsolutni favorit Lane Jurčević: "Haljina u kojoj sam provela više od pola 2020."

Ženo prelijepa si, samo je jedan od komentara ispod fotografije na kojoj Lana nosi puder rozu haljinu zanimljivog kroja. Dok jednu ruku prekriva dugi rukav napravljen od istog materijala kao ostatak haljine, druga strana haljine ima šljokičasti zlatni dio na bretele.

Uz haljinu koja ima visoki izrez na nozi Lana je odlučila nositi raspuštenu kosu i viseće naušnice.

Ako ste se i sami poželjeli ovakvih svečanih izdanja, Lana vam može biti dobar poticaj jer svi mi zaslužujemo malo šljokica, posebno u ovoj 2020. godini.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju