Muškarci možda ne znaju puno o najnovijim frizerskim trendovima, ali jako dobro znaju kakve frizure vole vidjeti na svojim boljim polovicama. Donosimo vam listu 7 frizura koje naprosto obožavaju

1. Voluminozni dugi valovi. Svaka frizura s puno volumena pravi je mamac za muške poglede. Sjetite se toga svaki put kada poželite ukrotiti svoje valove ili kovrče.

2. Niski konjski rep s razdjeljkom sa strane. Muškarci se slažu da ova frizura ženama daje vibru 'seksi političarke'.

3. Ležerna i raskuštrana kratka kosa sa šiškama na stranu. Ovo je prava rock frizura za nesputane cure, samo naizgled neuredna i sa puno stava.

4. Zalizani visoki konjski rep. Ultimativna seksi frizura kojoj ne mogu odoljeti i koja pršti zavodljivošću.

5. Ravna uredno počešljana kosa s razdjeljkom na sredini. 'Pristojna' frizura koju bi vaš partner volio vidjeti na vama kada vas prvi put vodi na upoznavanje s roditeljima.

6. Pletenice i kečke. S ovim frizurama ostavljate dojam razigrane žene pune veselja koja je još uvijek u doticaju sa svojim unutarnjim djetetom, baš kao i naše jače polovice.

7. Retro frizura s jednom podignutom stranom. Naoko staromodna frizura zapravo je bezvremenski klasik koji naglašava najbolje strane vašeg lica. Muškarci je vole zato što ženu pretvara u pravu elegantnu damu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju