Mnogi će se složiti da su zimske street style kombinacije puno zanimljivije od ljetnih jer vremenske prilike potiču slojevito odijevanje i kombiniranje raznih odjevnih komada i dodataka

Dvije prijateljice prošetale su svoje street style kombinacije zagrebačkim Cvjetnim trgom, a kao što i priliči trenutnim vremenskim prilikama, njihova modna izdanja sastojala su se od toplijih odjevnih komada.

Posebno su se istaknuli neizbježni puloveri, omiljeni zimski komadi koje prije svega cijenimo zbog njihove udobnosti, ali i zbog toga što se lako kombiniraju s hlačama, suknjama pa čak i haljinama.

Jedna dama odabrala je pulover u jarko žutoj boji koji je podignuo ostatak izdanja sastavljenog od crnih traperica, kaputa u istoj boji, smeđih gležnjača i smeđe torbe.

Druga je nosila pulover u neutralnoj sivoj boji i sparila ga s crnim hlačama, kaputom, crnom torbom i mega-popularnim visokim čizmama iznad koljena.

U galeriji pronađite nekoliko modela pulovera u svim bojama po uzoru na zgodne prijateljice iz Zagreba, a zatim pogledajte tople kapute od lažnog krzna i istražite ponudu najmekanijih vesti u kojima ćete pobijediti hladno vrijeme.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju