Kada žene sanjaju o princu na bijelom konju, razmišljaju o plemenitim, dobrim i atraktivnim muškarcima koji će ih uvijek staviti na prvo mjesto, tretirati s poštovanjem i ljubavlju. Pronašli smo pet takvih pripadnika iz svjetskih kraljevskih obitelji


Monaški princ
Andrea Casiraghi poznat je kao strastveni čitatelj knjiga (pročitao je više od tisuću naslova), ali i kao osoba koja ne može podnijeti paparazzo fotografe s kojima se nekoliko puta javno obračunao. Monaški princ oženio se za Kolumbijku Tatianu šest mjeseci nakon rođenja njihovog sina. O njemu se govori kao o privatnom obiteljskom čovjeku koji uživa provoditi vrijeme sa suprugom i djetetom.

Velški princ
Princ Harry je možda jedan od najpoznatijih svjetskih prinčeva i predstavlja tihu patnju brojnim ženama diljem svijeta. Kako i ne bi kada je princ od Walesa poznat kao veliki humanitarac – pomaže brojnim humanitarnim organizacijama, a snimio je dokumentarac o siromašnoj djeci u Africi. Ovaj princ ima i najtopliji zagrljaj na svijetu.

Princ Harry služio je u britanskoj kraljevskoj vojsci, a velike simpatije osvojio je i kada je otkriveno da je dugogodišnja djevojka Chelsea Davy odbila njegovu bračnu ponudu. No čak i prinčevi imaju mane: nikada nije bio dobar đak, a iz geografije je jedva imao dvojku.



Švedski princ

Švedski princ Carl Philip živi mirnim životom sa svojom suprugom Sofijom koja je nedavno rodila njihovo prvo dijete. U privatnim trenucima uživa u moto sportovima i umjetničkoj fotografiji. Sudjelovao je u nastajanju nekoliko filmova za National Geographic. Ovdje saznajte više podataka o švedskom princu kojemu bi mnoge žene rekle da.

Jordanski princ
Prince Hussein Bin Abdullah vodi vrlo aktivan život, iako ima tek 21 godinu najstariji sin kraljice Ranije i kralja Abdulaha II. studira svjetsku povijest na sveučilištu Georgetown u Washingtonu, pomaže kralju u diplomatskim poslovima, a nalazi i slobodno vrijeme za igranje nogometa, vožnju bicikla te brojne humanitarne akcije.

Danski princ
Danski princ Frederik najbolji je dokaz da bajke uistinu postoje u stvarnom životu. Svoju suprugu Mary upoznao je u jednom kafiću u Australiji tijekom Olimpijskih igara u Sydneyu, a ona se zaljubila u njega bez da je znala tko je on. Danas su u sretnom braku i imaju četvero djece.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte stvarne prinčeve zbog kojih žene vjeruju u bajke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju