Tisuće lampica i mnoštvo borova u snijegu odvest će vas u božićnu bajku koja je ove godine na adresi Jarunska 5

Galerija Hugo's bar (Foto: Ino Zeljak) Blagdanska čarolija u Hugo's baru (Foto: Ino Zeljak) Hugo's bar kao zimska oaza(Foto: Ino Zeljak) +8 Hugo's bar (Foto: Ino Zeljak) Tisuće lampica koje sjaje u novootvorenom Hugo's baru pretvorilo ga je u omiljenu destinaciju svih onih koji obožavaju blagdansku čaroliju. Deseci borova, snježnih pahulja i mnoštvo lampica ovaj su prostor učinili Winter Wonderlandom.

Vlasnici bara svojim su gostima u nadolazećoj blagdanskoj sezoni odlučili pružiti pravu zimsku oazu u kojoj će se rijetko tko osjećati drugačije nego veselo.

Preko dana se u Hugo's baru možete osjećati kao u predivno dekoriranom dnevnom boravku u kojem se možete opustiti uz toplu čokoladu, dok ćete vikendom imati osjećaj da ste na najboljem božićnom partyju u gradu

Lampice će svijetliti cijeloga prosinca, a za one koji će ovu zimsku bajku htjeti i ovjekovječiti, uživat će u nekoliko punktova s desecima borova koji mogu poslužiti kao odlična kulisa za slikanje s najdražima. U Hugo's baru vlada prava blagdanska atmosfera u kojoj ćete se osjećati iznimno ugodno.

Tako je u ovome baru još jednom spojeno nespojivo – preko dana ovdje se možete osjećati kao u predivno dekoriranom dnevnom boravku u kojem se možete opustiti uz toplu čokoladu, dok ćete vikendom imati osjećaj da ste na najboljem božićnom partiju u gradu.

Interijer nije jedino što je poprimilo blagdanski ugođaj. Kroz čitav prosinac svirat će božićna glazba, da bi osjećaj bajkovitog prostora bio još intenzivniji, a upravo ovdje mnogobrojni će Zagrepčani na najljepši mogući način ući u Novu godinu.

Hugo's bar (Foto: Ino Zeljak) Hugo's bar (Foto: Ino Zeljak) (Foto: Ino Zeljak)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju