Kada se temperature opasno približavaju nuli, teško je iskombinirati idealan oufit koji će istovremeno biti chic, udoban i najbitnije - topao.

Nika Matić, jedna od zagrebačkih IT djevojaka s nepogrešivim stilom, otkrila nam je za kojim komadima kombinacijama poseže u predblagdanskom periodu.

Atraktivnu mladu brinetu nerijetko viđamo u odličnim highstreet kombinacijama, a u nastavku pogledajte koja tri outfita morate od nje kopirati kako bi i vi zasjali ove zime.

Galerija Razigrani i nosivi chic koji tjera tmurne dane Razigrani i nosivi chic koji tjera tmurne dane Razigrani i nosivi chic koji tjera tmurne dane +13 Razigrani i nosivi chic koji tjera tmurne dane

1. Razigrani i nosivi chic koji tjera tmurne dane

Iako su niske temperature očekivane za ovo doba godine, topli kaput u neodoljivoj rozoj nijansi nezaobilazni je dio ove casual dnevne kombinacije, a pritom je i unio vedrinu u ostatak outfita. Spoj najtoplijih materijala i modernih krojeva našli su se u ovom chic outfitu koji pristaje svakome. Zemljani tonovi na vesti s popularnim leopard printom i sivim trapericama, savršeno su se stopili s upečatljivim kaputom te tvore idealnu kombinaciju za svakodnevne ležerne kombinacije.
Cijeli look zaokružila je statement torbicom s posebnim lancem u boji kornjačevine i klasičnim crnim cipelama na petu. 

Razigrani i nosivi chic koji tjera tmurne dane Razigrani i nosivi chic koji tjera tmurne dane Foto: Sandro Sklepić

Zimi obavezno biram crne gležnjače, jer se mogu se nositi u dnevnoj i večernjoj varijanti, a i moram naglasiti kako mi je cijeli look zaista udoban, te bi u njemu mogla provesti cijeli dan.

2. Crna kombinacija koja podiže samopouzdanje

Idealne su one kombinacije koje odišu udobnošću i funkcionalnošću, a kamo li više sreće kada ih možete iskombinirati i za dnevni šopiung s prijateljicama ili pak večernji izlazak.

U središte zimskih kolekcija popularnih modnih brendova, i ove godine se našao klasični sezonski kaput prošaran crnim i bijelim nitima, ravnog kroja, i nezaobilazni komad vrećastih hlača u kožnoj varijanti lakiranim odjsajem, dok će vas u potpunosti grijati predimenzionirana crna vesta s visokim ovratnikom.

Crna kombinacija koja podiže samopouzdanje Crna kombinacija koja podiže samopouzdanje Foto: Sandro Sklepić

Ova kombinacija mi je jedna od dražih jer je lako promjenjiva. Ako zamijenimo gležnjače s cipelama na potpeticu možemo dobiti i odličan večernji look. Bitno je naglasiti da upravo ta klasična crna boja utječe na moje raspoloženje i osjećam se nekako - samouvjerenije.


3. Glamurozna kombinacija koja će plijeniti poglede

U moru klasičnih božićnih kombinacija, kada svi biraju zlatne ili crvene nijanse, Nika je odabrala omiljenu jarko ružičastu kombinaciju koja stvara osjećaj topline i savršeno prikazuje slatkoću, ženstvenost i nježnost osobe koja ju nosi.

Moj prvi izbor za glamurozan večernji izlazak je hot pink nijansa jer mi momentalno podigne raspoloženje u tmurnim zimskim danima.

Glamurozna kombinacija koja će plijeniti poglede Glamurozna kombinacija koja će plijeniti poglede Foto: Sandro Sklepić

Iako naizgled kombinacija izgleda jednostavno, upravo zbog kvalitetnih i udobnih materijala veste i svilenkastog odsjaja suknje, uz dodatak visećih i upečatljivih naušnica s cirkonima i originalnom torbicom, idealna je za izlaske, božićne zabave ili doček Nove godine. Ovaj upečatljivi trend unijeti će u dozu svježine u već dosadne i viđene standardne zimske boje.

 

Ove tri zimske kombinacije inspirirane su novom modnom kolekcijom brenda Reserved, a sve komade možete naći u njihovim trgovinama. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju