Ljeti je sve nekako ljepše i lakše, zar ne? Pa čak i ako nismo na moru, nema mjesta lošem raspoloženju. A detalj koji može popraviti raspoloženje i uljepšati dan svakako je pozadina vašeg desktopa i/ili mobitela ukrašena pravim ljetnim ruhom.

Ljeti se u zraku se osjeća neka opuštena, bezbrižna i prijateljska atmosfera, sa svim problemima lakše se nosimo i puni smo pozitive i optimizma. A kada još nabacimo bikini (jer život je bolji u bikiniju, zar ne?), legnemo na plažu, opustimo se i prepustimo uživanju u trenutku, kao da je cijeli svijet naš!

Jednim klikom skinite savršenu ljetnu pozadinu za desktop ili mobitel koje vam poklanjamo

Ovo ljeto, iz svima dobro poznatog razloga, drugačije je od svih do sada, ali i dalje ćemo ostati dobre volje i pozitivni.

Bez obzira na to provodite li ljeto na vrućem gradskom asfaltu ili se brčkate negdje na moru i sve što vas zanima su kupanje, sunčanje i izležavanje na ručniku, dugi, vrući ljetni dani mogu vam biti još ljepši uz 22 ljetne pozadine za vaša računala i mobitele (11 za desktop i 11 za mobitel) koje vam poklanjamo.

Uz pomoć samo jednog klika možete doći do idealnog ljetnog ruha za vaše uređaje, a na izboru su motivi lubenice, flaminga, paprati, plaže, ananasa, avokada, a možda izaberete baš pozadinu s natpisom "Život je bolji u bikiniju".

O da, itekako bolji!

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju