Nova TV svojim gledateljima uskoro donosi još jednu uspješnu tursku seriju "Zlatni kavez", a glavnu ulogu u njoj tumači hrvatskoj publici već poznata televizijska glumica Afra Saracoglu, koju smo upoznali kao Ece u hit seriji "Fazilet i njezine kćeri".

U seriji ćemo imati priliku vidjeti i talentiranu Gulcin Santircioglu, koja nas je oduševila u seriji "Ljubav osvetnika".

Serija "Zlatni kavez" priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča.

U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Kroz seriju ćemo pratiti Ferita (Mert Ramazan Demir), sina iz bogate obitelji koji je poznat po svojoj razvratnosti. Njegov djed dogovorit će mu brak sa Sejran (Afra Saracoglu), kćeri bliske obitelji iz njegova rodnog grada Gaziantepa, ne bi li ga na taj način smirio i maknuo od skandala, kojima je sklon.

Feritov stariji brat živi miran obiteljski život sa svojom suprugom i pokušavaju dobiti dijete, no nažalost ona primi vijest da mora na hitnu operaciju i da neće moći obitelji podariti nasljednika.

Sada djed sve nade polaže u problematičnog Ferita i po pitanju unuka. Ferit, koji ima djevojku Pelin, u dogovoru sa svojom majkom pristane na dogovoreni brak uz uvjet da mu ona pomogne da nastavi živjeti razvratni život kao i dosad.

U konaku u Gaziantepu živi Sejran, članica nekada bogate obitelji koja je zapala u financijske probleme. Simpatična i puna života, često je s majkom i sestrom u dućanima u kojima isprobavaju haljine kako bi ih ondje vidjeli potencijalni prosci.

I zbog njih se gledaju serije: 10 turskih glumica koje osvajaju posebnom ljepotom +0 Fahirye Evcen

Sejran se izvlači od kupovine i tajno se nalazi sa svojim dečkom te uz to pokušava tajno upisati fakultet kako bi sebi osigurala bolji život od ovog koji ima. Jednog dana na tržnici se događa sudbonosni prvi susret Sejran i Ferita, a ona mu se odmah svidi. No, njihova ljubavna priča puna je zamršenih prepreka koje trebaju svladati.

Novu seriju "Zlatni kavez" uskoro gledajte na Novoj TV.

Nova TV uskoro donosi još jednu uspješnu tursku seriju Nova TV uskoro donosi još jednu uspješnu tursku seriju (Foto: Nova TV)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju