Kada s distancom razmišljamo o svojim prekinutim vezama, uvijek se sjetimo trenutaka koji su nam nagovijestili nadolazeće probleme zbog kojih smo naposljetku završili ljubavni odnos. U nastavku pogledajte prema kojim znakovima već na početku veze možete prepoznati lošeg partnera

1. Omalovažavanje.

Porječkali ste se i partner vam je usred rasprave rekao da ste glupi? Trenutak ljutnje nikada nije isprika za omalovažavanje ili korištenje pogrdnih riječi. Psiholozi kažu da takvo ponašanje ukazuje na nedostatak poštovanja.

2. Neslaganja oko raspodjele kućanskih poslova.

Trenutak ljutnje nikada nije isprika za omalovažavanje ili korištenje pogrdnih riječi. Psiholozi kažu da takvo ponašanje ukazuje na nedostatak poštovanja.

Partner od vas očekuje da sve radite sami, bez njegove asistencije i nema namjeru pomagati vam? U trenutku kada ćete napredovati na poslu ili dobiti dijete to će postati nepremostiv problem između vas dvoje. Zbog toga ga morate riješiti na vrijeme jer će u suprotnom eskalirati i dovesti do trajnog nezadovoljstva.

3. Povezanost s bivšom partnericom.

Neki muškarci ostaju u dobrim odnosima s bivšim djevojkama. Međutim, ako se ona redovito 'uvlači' u vašu svakodnevicu i partner često priča o njoj, postoji velika vjerojatnost da još uvijek gaji osjećaje prema njoj koji nisu samo prijateljski. Ako vam prisustvo bivše partnerice u vašem životu stvara neugodu, obavezno razgovarajte s partnerom i pokušajte to riješiti jer ovakve situacije u vama mogu stvoriti veliku nesigurnost.

4. Ignoriranje.

Obaveze uvijek diktiraju koliko ćemo vremena provoditi s partnerom i naš ljubavni život često pati zbog posla.

Ako je partneru pretraživanje društvenih mreža važnije od razgovora s vama, onda je prešao granicu elementarne pristojnosti. Nikada se ne biste trebali 'natjecati' za pažnju partnera, a pogotovo ne na samom početku veze. Oboje biste u jednakoj mjeri trebali biti posvećeni jedno drugome jer se jedino tako može razviti zdrav odnos.

5. Rijetko ste zajedno.

Obaveze uvijek diktiraju koliko ćemo vremena provoditi s partnerom i naš ljubavni život često pati zbog posla. Međutim, ako vaš partner ima puno slobodnog vremena na raspolaganju, ali ne želi ga provoditi s vama i radije bira društvo drugih ljudi, možda biste se trebali zapitati jeste li uopće na listi njegovih prioriteta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju