Bore, umorna i bezlična koža? Nakon 25. godine počinju se pojavljivati bore, a kada pomislimo na uklanjanje bora, prva asocijacija su razne kremice ili botoks. Što nam je činiti?


Učinkovito protiv bora

Kada pomislimo na uklanjanje bora, prva asocijacija su razne kremice ili botoks. Vrijeme je da zaboravite na injekcije pune kemikalija koje daju licu već od daleko vidljiv neprirodan izgled. Postoji i prirodna alternativa!

Kolagen - prirodom protiv starenja
Jeste li znali da je kolagen prirodno prisutan u vašoj koži? Zato je najprirodnije da njegovu proizvodnju podstičemo uzimanjem podjednakog sastojka.
Dok kreme s kolagenom djeluju samo na gornji sloj kože, kolagen možemo konzumirati i u obliku napitka ili kapsula i tako pomoći koži iznutra! On daje koži napet, svjež i mladolik izgled.

Vrste kolagena
Postoje različite vrste kolagena. Većina ih je životinjskog podrijetla i proizvodi se od goveda ili svinja. Ako vam se zbog toga odupire kupnja tog proizvoda, posegnite za morskim kolagenom koji je pogodan i za vegetarijance!

NatiCol® je registrirani i znanstveno potvrđeni kolagen koji je iznimno visoke kakvoće, ne sadrži kalorije, konzervanse ni ugljikohidrate. On je sasvim bez mirisa i okusa, odlično se topi u hladnoj vodi te se brzo apsorbira u tijelo.

Znanstveni učinci NatiCol®-a
Dvostruko slijepo kliničko istraživanje u kojem je sudjelovalo 40 žena pokazalo je kako ima morski kolagen NatiCol® pozitivne učinke na izgled kože.

• Vlažnost se njihove kože nakon 6 tjedna poboljšala za 23 posto.
• Reljef kože se popravio za 9,4 posto.
• Elastičnost se povećala čak za 23,7 posto.

Gdje kupiti u Hrvatskoj?
SkinLift Collagen je proizvod koji sadrži upravo NatiCol®. Za bolje učinke dodani su mu i vitamin C te cink, koji su također važni kod sinteze kolagena. Pakiran je u priručne vrećice, kojih sastav izmiješate s vodom ili sokom i popijete.
Preporučuje se svim ženama od 25. godine starosti koje žele poboljšati elastičnost i fleksibilnost kože, smanjiti vidljivost bora i linija obraza. Konzumiranjem 100% prirodnog izvora kolagena, koži ćete podariti pomlađen, gladak i svjež izgled.

DANAS IZNIMNA AKCIJA! SkinLift Collagen 2+1 Gratis
Na ovaj proizvod imate 100% garanciju, što znači da ako niste zadovoljni s rezultatima, u roku od 30 dana možete vratiti prazne kutije i dobiti povrat novca.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju