Vjerojatno vam se barem jednom dogodilo da ste na sat pogledali točno u 20 sati i dvije minute – ili pak dva sata ujutro i 20 minuta. Možda vam je tramvaj došao baš u to vrijeme, a možda vas je u te sate nazvala osoba o kojoj ste razmišljali…

Ako ste doživjeli jednu od takvih situacija, nemojte ih ignorirati – jer vam ti brojevi šalju važnu poruku.

Takozvani zrcalni brojevi najmoćniji su dio numerologije. Oni se na jednak način čitaju slijeva nadesno i zdesna nalijevo, a njihovo je značenje pojačano na zrcalni datum, kao što je današnji – 20. 02.

Numerologija kaže da pomoću zrcalnih brojeva anđeli čuvari komuniciraju s ljudima, kako bi nam ukazali na propuste, greške, ali i potencijale prilike koji znaju proći ispod radara jer smo previše zaposleni, opterećeni i sputani svakodnevnim životnim obvezama.

Zrcalni brojevi govore o poslovnim prilikama, financijskim postignućima, zdravlju, odnosu prema sebi i drugima, a zrcalni broj 2002 baš je poseban jer govori o – ljubavi. Veljača je, sama po sebi, najromantičniji mjesec u godini, a ako ste danas uočili dvojke i nule u raznim situacijama, znači da vam anđeo čuvar šalje poruku ljubavi.

Ona nije jednostavna i slatka, poput kakvog ljubavnog pisma, ona je puno, puno više od toga. Svako od nas trebao bi čitati između redaka i duboko u sebi pronaći značenje te poruke.

Ako ste solo, a priželjkujete ljubav i toplinu drage osobe, propitajte sami sebe jeste li učinili sve što je u vašoj moći da sebi (i drugoj osobi) pružite priliku ljubavi.

Osim ljubavi prema drugima, ovaj broj podsjeća ljude i na ljubav prema samome sebi.

Ako ste u dugoj vezi ili braku, zastanite, duboko udahnite i upitajte sami sebe možete li partneru dati više. Nije lako održavati strast i njegovati osjećaje ako nakon posla morate odraditi još jednu smjenu, ali pokušajte presložiti prioritete. Kad bi vas netko pitao – koje su vam najvažnije stvari u životu, vjerojatno bi obitelj i ljubav bile na samome vrhu. Ovaj broj šalje poruku da bi naša djela trebala slijediti taj osjećaj. Uvijek će biti vremena za pranje rublja, odgovaranje na poslovni mail ili pranje prozora.

Osim ljubavi prema drugima, ovaj broj podsjeća ljude i na ljubav prema samome sebi. Ako svima oko sebe dajete ljubav, a vi ste nesretni, morate naučiti kako samoga sebe staviti na prvo mjesto. Danas si poklonite nešto, priuštite si sitnicu koju inače ne biste. Nemojte kuhati, naručite ručak, stavite na pauzu sve obveze koje vas umaraju. Odite u šoping, popijte kavu s prijateljicom, pojedite najdraži kolač bez grižnje savjeti… svijet će odmah biti ljepši.

Još zanimljivosti o numerologiji možete pronaći u nastavku. 

2.2. Provjerite koju poruku šalje zrcalni broj 2.2. Broj osam Numerologija: Broj koji objašnjava što nas čeka u ovoj godini Zadnji dan u 2023. godini Zašto je datum posljednjeg dana 2023. toliko značajan? 12.12. Najvažniji datum u godini koji nam šalje važnu životnu poruku Broj imena Koji je vaš broj? Tajno značenje koje skriva vaše ime Tablica brojeva Tablica brojeva koji se skrivaju u vašem imenu i što oni znače 11-11 11. 11.: Datum ogledala koji nam šalje važnu poruku Broj životnog puta Izračunajte broj životnog puta koji otkriva gdje će vas život odvesti Deveti rujna Zašto je 9.9. najsretniji dan u rujnu?

Sretno!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju