Zrinka Cvitešić bila je gošća na pretpremijeri serije "Uspjeh", prve domaće serije koja će se prikazivati na HBO-u. Za svečani događaj održan u Zagrebu lijepa glumica odabrala je kombinaciju koja je otkrila njezin istesani trbuh.

Galerija Zrinka Cvitešić na pretpremijeri domaće serije \'Uspjeh\' - 2 Zrinka Cvitešić na pretpremijeri domaće serije \'Uspjeh\' - 4 Zrinka Cvitešić na pretpremijeri domaće serije \'Uspjeh\' - 3 +5 Zrinka Cvitešić blistala je na pretpremijeri HBO-ove serije 'Uspjeh'  

Glumica Zrinka Cvitešić bila je magnet za poglede na pretpremijeri regionalne HBO-ove serije "Uspjeh", u kojoj glume i mnogi hrvatski glumci, poput Marije Škaričić, Ive Mihalić, Gorana Bogdana, Gorana Navojeca, Ivane Roščić i Leona Lučeva.

Zrinka Cvitešić odabrala je kombinaciju koja je otkrila njezine čvrste trbušnjakeElegantne crne hlače klasičnog ravnog kroja Zrinka je kombinirala uz sako koji je otkrio njezin goli trbuh savršeno izrađenih mišića, za kakve se itekako treba potruditi u teretani. Lijepa 39-godišnjakinja odlučila se i za klasične crne salonke i crnu torbicu sa srebrnim detaljima.

Svoju prirodnu kovrčavu kosu Zrinka je izravnala te je nosila raspuštenu s razdjeljkom na stranu. Uz make-up zemljanih tonova i naglašene obrve glumica je blistala, a mnogi će se složiti da nikad nije izgledala bolje.

Zrinka Cvitešić na pretpremijeri domaće serije \'Uspjeh\' - 4 Zrinka Cvitešić pokazala je istesani trbuh (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

U fotogaleriji se prisjetite prijašnjih modnih izdanja Zrinke Cvitešić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju