Glumica Zrinka Cvitešić sa svojim partnerom, bivšim nogometnim reprezentativcem Nikom Kranjčarom, došla je u Dohu na utakmicu Hrvatske i Argentine. Prije odlaska na stadion par se družio s Josipom Šimunićem i njegovom suprugom Christine Marie, a Zrinka je nosila navijačku majicu.

Galerija Zrinka Cvitešić na utakmici Hrvatske i Argentine - 6 Zrinka Cvitešić na utakmici Hrvatske i Argentine - 4 Zrinka Cvitešić na utakmici Hrvatske i Argentine - 1 +4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar na utakmici Hrvatske i Argentine

U iščekivanju polufinalne utakmice Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali su na suncu, a glumica je i ponosno pokazala majicu s crveno-bijelim kockicama s brojem sedam i znakom HNS-a. Broj sedam na svome dresu nosi hrvatski reprezentativac Lovro Majer, jedan od brojnih debitanata hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Zrinka Cvitešić na utakmici Hrvatske i Argentine - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar na utakmici Hrvatske i Argentine (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Na taj način Zrinka je dala posebnu podršku Majeru, koji je u utakmici s Brazilom zabio jedan od jedanaesteraca koji su Hrvatsku odveli u polufinale.

Josipa Perišić: Haljina za vjenčanje koja s ponosom naglašava da je supruga Vatrenog Josipa Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 6 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 4 +5 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 5

Anita Lovren: Tako ženstvena vjenčanica savršena za isticanje putene figure Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 2 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 1 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 4 +7 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 3

Kada su došli na stadion, glumica je odjenula crvenu sportsku jaknu i navijački šal, a na njezinu licu lako se moglo iščitati uzbuđenje zbog skorog početka utakmice.

Zrinka Cvitešić na utakmici Hrvatske i Argentine - 5 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar na utakmici Hrvatske i Argentine (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju