Nakon londonske, održana je i njujorška premijera znanstveno-fantastične serije „The Power“ u kojoj jednu od glavnih uloga ima naša proslavljena glumica Zrinka Cvitešić. I dok je u Londonu blistala u klasičnim crnim hlačama koje je spojila s topom Matije Vuice i bež salonkama, za New York je odabrala glamuroznu haljinu dostojnu filmskih diva.

Galerija Zrinka Cvitešić u haljini Matije Vuice na njujorškoj premijeri serije The Power Zrinka Cvitešić u haljini na njujorškoj premijeri serije The Power Zrinka Cvitešić +1 Zrinka Cvitešić

I nju potpisuje Matija Vuica s kojom Zrinka Cvitešić već godinama vjerno surađuje kada su u pitanju ovako posebne prigode.

Zrinka Cvitešić u haljini na njujorškoj premijeri serije The Power Zrinka Cvitešić u haljini na njujorškoj premijeri serije The Power (Foto: Profimedia)

Na svečanoj premijeri održanoj u njujorškom kinu DGA zablistala je u večernjoj haljini s dubokim dekolteom i prednjim prorezom, ukrašenoj ušivenim svjetlucavim elementima. Kreacija s dugačkim širim rukavima pristajala joj je kao salivena.

Zrinka Cvitešić na londonskoj premijeri: Dokaz da i prozirni komadi mogu biti elegantni Zrinka Cvitešić u seriji glumi Tatianu Moskalev, suprugu moldavskog diktatora John Leguizamo, Sam Buchanan, Juliette Cohen, Eddie Marsan, Heather Agyepong, Toni Collette, Halle Bush, Ria Zmitrowicz i Zrinka Cvitesić Zrinka Cvitešić na premijeri serije The Power +1 Zrinka Cvitešić

Serija "The Power" nastala je u produkciji Prime Videa i počinje se prikazivati 31. ožujka. Prve tri epizode bit će prikazane taj dan, a preostalih šest bit će dostupno svakog petka, sve do finala koje će se prikazati 12. svibnja.

Zrinka Cvitešić u haljini Matije Vuice na njujorškoj premijeri serije The Power Zrinka Cvitešić u haljini Matije Vuice na njujorškoj premijeri serije The Power (Foto: Profimedia)

Serija prati priču o distopijskom svijetu u kojem tinejdžerice iznenada postanu svjesne svojih urođenih nadnaravnih sposobnosti. Kada se ispostavi da ih u sebi mogu probuditi sve žene, dolazi do potpune promjene u ravnoteži moći diljem svijeta kojim dominiraju muškarci.

Zrinka glumi Tatianu Moskalev, ženu moldavskog diktatora, koja svoju sposobnost koristi za obračun sa suprugom i stvaranje matrijarhata.

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju