Glumica Zrinka Cvitešić bila je posebna gošća na dodjeli prestižne kazališne nagrade Olivier održane u nedjelju navečer u Londonu. Zrinka je izgledala čarobno u raskošnoj balskoj haljini Matije Vuice, a pojavi lijepe glumice nije odolio ni slavni detektiv Poirot

Zrinka Cvitešić na crvenom tepihu uoči 40. dodjele kazališnih nagrada Olivier izgledala je poput princeze u bijeloj balskoj haljini s potpisom Matije Vuice. Matija je Zrinku pratila na dodjelu i otkrila nam kako je glumica u njenoj kreaciji očarala sve prisutne.

'Haljina koju je Zrinka nosila dio je moje nove kolekcije koja će biti prikazana 29. travnja na Cro A Porteru. Namjerno smo napravile odmak od uskih i seksi haljina, kakve Zrinka inače nosi, i odlučile se za ovu raskošnu toaletu', rekla nam je Matija.

 

A photo posted by Matija Vuica (@matijavuica) on


Zrinkina bajkovita pojava očarala je slavnog britanskog glumca Davida Sucheta, najpoznatijeg po ulozi legendarnog detektiva Herculea Poirota, što je i jasno iz fotografije na kojoj David sa smiješkom promatra našu Zrinku. A slavnog Poirota sigurno bi oduševilo i rockersko izdanje Zrinke Cvitešić.
 

 

A photo posted by Matija Vuica (@matijavuica) on


'David me je čak pitao bi li njemu sašila sličnu haljinu', smijući se kaže Matija te dodaje:
'Davidova supruga Sheila Ferris uzela je moju posjetnicu, kao i neke druge glumice. Britanski crveni tepisi jako su opušteni, svi smo se skupa družili i bilo je jako lijepo!'

Zrinka nije bila jedina koja je na crvenom tepihu nagrada Olivier nosila kreaciju naše modne dizajnerice. U Matijinoj haljini pažnju je privlačila i britanska glumica, model i glazbenica Christine Allado.

Zrinka na prestižnim filmskim događanjima uvijek privlači pažnju svojim izgledom i modnim odabirom, a tako je bilo i na Sarajevo Film Festivalu. Pogledajte 5 nezaboravnih haljina sa Sarajevo Film Festivala.
 

 

A photo posted by Matija Vuica (@matijavuica) on

 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju