Nije tajna da se slavne osobe podvrgavaju estetskim zahvatima, ali rijetki će o tome otvoreno pričati. U nastavku pogledajte koje se dame ne srame priznati da su otišle 'pod nož'

Američka glumica Jennifer Grey postala je poznata diljem svijeta zahvaljujući ulozi u kultnom romantičnom filmu Prljavi ples.

Samo nekoliko mjeseci nakon premijere filma otišla je na operaciju nosa koju do današnjeg dana nije prežalila. Ušla sam u operacijsku salu kao slavna osoba i izašla kao anonimna. To je bila operacija iz pakla, ispričala je Jennifer jednom intervjuu.

Operacija upečatljivog nosa koja je njezinom licu davala poseban šarm koštala ju je karijere – više nije mogla dobiti dobru ulogu jer producenti više nisu željeli glumicu za koju su tvrdili da više nikome nije prepoznatljiva zbog estetskog zahvata.

Pjevačica Kelly Rowland koja je karijeru započela u grupi Destiny's Child sa slavnom Beyonce podvrgnula se zahvatu povećanja grudi.

Željela sam staviti implantate kada sam imala 18 godina, ali moja mama i Beyonceina mama rekle su mi da prvo dobro razmislim. Poslušala sam njihov savjet i čekala 10 godina. Kada sam znala da sam spremna, prvo sam nosila podstavljene grudnjake kako bi se navikla na osjećaj većih grudi. Uvijek moraš znati u što se upuštaš, bez obzira na tip operacije koju želiš, rekla je Kelly.

U galeriji pogledajte koje su još dame otvoreno priznale svoje korekcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju