Seksepil definitivno dolazi iznutra, a za različite ljude on znači potpuno drugačije stvari. Što ih privlači i pali, i kakav muškarac ih može osvojiti u trenu otkrile su Katy Perry i Christine Applegate, a što je seksi kod žena znaju Liev Schreiber i Simon Baker

Potpuno drugačija od drugih Katy Perry obožava pin-up djevojke čijim stylingom se često posluži prilikom osmišljavanja svojih nastupa, pa čak i u svakodnevnom odijevanju. 'Obožavam njihove mini haljinice koje se podižu dok se kreću i uživam kada sam odjevena u stilu pin-up djevojke', otkrila je Katy.

Glumac i redatelj koji osvaja ulogom u filmu X Man, Liev Schrieber smatra kako je uspjeh jedan od najjačih afrodizijaka te priznaje kako su ga oduvijek privlačile starije žene.

'Mislim da to ima veze s njihovim samopouzdanjem i načinom na koji se kreću, i naravno sa svime što su postigle u životu. Ta kombinacija je neodoljiva i čini ženu izrazito seksepilnom', otkriva Liev.

Christine Hendricks pada na muškarce koji su spremni učiniti sve za nju.

'Ponekad volim slušati prazna obećanja, pa čak i ona da će ukoliko to poželim skinuti mjesec i zvijezde s neba za mene', otkrila je odvjetnica iz serije Kevin Hill i dodala: 'Znam da je pomalo patetično, no toliko je seksi!'

'Kada netko pokušava biti seksi to je definitivno najmanje privlačna stvar na svijetu', otkrila je Christina Applegate.

'Seksepilna osoba je ona iz koje izvire samopouzdanje u kombinaciji s pozitivnim stavom. Takav muškarac će ispuniti prostoriju i odmah zaintrigirati sve prisutne žene', rekla je Christina.

Sve popularniji glumac Simon Baker dobro zna što mu je seksi. 'Kombinacija plesa i moje supruge za mene su najseksepilnija stvar na svijetu. Obožavam ju gledati dok se izvija i uživam u lakoći punoj samopouzdanja', objasnio je glumac.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju