Objavljivanje privatnih fotografija iz svakodnevnog života putem društvenih mreža postalo je planetarno popularno, pa smo tako posebice ljeti kada brojni zakorače prema opuštenijim trenucima, svjedoci niza ljetnih hit fotki. No brojni će priznati kako u prizoru noge u bazenu sa savršeno nalakiranim noktima baš i ne vide nešto zanimljivo. Takvih 7 trendova, u anketi provedenoj u Velikoj Britaniji među društvenim korisnicima, izdvojeno je u skupini onih kojima je došlo vrijeme za pospremanje u ladicu

1. Hot dog legs trend...prošlogodišnji pomalo smiješan i neobičan trend kojeg su prihvatile i poznate zvijezde doista treba pospremiti u ladicu.

2. Fotogarfije vas i  partnera na odmoru - divno je uživati s voljenim i trenutke podijeliti s prijateljima, ali par sličica s ljetovanja bolji je izbor od gomile njih objavljenih u jednom danu.


3. Po stoti put objavljena sličica ljubimca
- slatki čupavci najveće su zvijezde na društvenim mrežama, ali uvid u svaku njihovu pozu od jutra do večeri brojni više ne podržavaju.


4. Poziranje u bikiniju
- odličan način za svima pokazati novu figuru. No koristite li istu društvenu mrežu za poslovne i privatne svrhe, da li stvarno mislite da vašeg šefa zanima kako izgledate razgolićeni?


5. Dokazi o ljetovanju
-  pješčana oaza koju ste na avanturističkom pohodu novoj destinaciji otkrili, pa odlučili podijeliti itekako je zanimljiva. Ali fotografije plaže nakrcane turistima brojni poistovjećuju samo za potrebom u dokazivanju kako ste na ljetovanju.


6. Stopala, savršena pedikura i bazen - trend koji su i zvijezde duuuugo podržavale, a brojni će se složiti kako besmisleniji sadržaj fotogafije ne postoji.


7. Hrana kao dokaz da jedete, uživate u obroku? Vjerojatno najzastupljeniji trend na društvenim mrežama i nije više originalan. Apetiti su se povećali pa brojni više ne percipiraju najobičnija jela na fotofrafijama nego su u potrazi za boljom inspiracijom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju