Jedna od najljepših žena svijeta i popularna i talentirana bolivudska glumica Aishwarya Rai gdje god da se pojavi plijeni pažnju. Iako će joj prošla godina ostati u gorkom sjećanju, zbog zlih jezika koji su je javno osudili jer je tijekom trudnoće nakupila pokoji kilogram viška, ove je godine zablistala punim sjajem

Atraktivna Indijka Aishwarya Rai Bachchan pojavila se  na jednoj press konferenciji u glamuroznoj crnoj haljini ukrašenoj raskošnim volanom od vrha do dna toalete koja je u trenu naglasila njezinu ženstveno zaobljenu liniju.

>> Elle izblijedio kožu indijskoj ljepotici

Iako bivša Miss Svijeta nakon trudnoće nije vratila staru manekensku liniju ženstvena figura pješčanog sata joj savršeno pristaje. No to nisu mislili njezini brojni fanovi i indijska javnost koji su je prošle godine 'napali' putem društvenih mreža i zamjerili njezino 'zapuštanje' nakon poroda.

>> I u čudnoj haljini i dalje najljepša na svijetu

Glumica nakon trudnoće nije skinula nakupljene kilograme, što se nije svidjelo indijskoj javnosti koja je u njoj vidjela ideal ljepote i nacionalni ponos.

No rasnoj krasotici to niti ju jednom trenutku nije zasmetalo te iako se uspjela riješiti viška kilograma nikada se nije vratila u stari konfekcijski broj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju