Najpoznatija lutka na svijetu Barbie u svom najnovijem izdanju napravljena je po uzoru na latino divu Jennifer Lopez. Pa dok dva stajlinga do posljednjeg detalja opisuju izgled slavne pjevačice, tijelu Barbike nedostaju prepoznatljive obline čime bi prije rekli kako je proizvođaču prototip za izradu bilo tijelo mršavice Mirande Kerr, a ne raskošne J.Lo

Najpoznatija lutka na svijetu Barbie dobila je novo lice po uzoru na latino zvijezdu Jennifer Lopez. Nova Barbie pojavljuje se u dva različita stajlinga, prvi do posljednjeg detalja kopira izgled pjevačice u haljini Zuhair Murrad odabranoj za dodjelu Oscara 2012. godine gdje je  čak i visoka punđa vjerodostojno preuzeta s originalnog izdanja.

>>A ovako izgleda nedodirljiva Barbika bez šminke!

Drugi stajling čine svjetlucavi prozirni kombinezon i dugački raskošni pramenovi kose identični onom s posljednje turneje J.Lo. Ipak u vjerodostojnom prikazu najpoznatije latino zvijezde Mattel je napravio veliki propust i izazvao buru reakcija.

Tijelo lutke naime nimalo ne nalikuje na originalnu siluetu raskošnih bokova i bedara koje su proslavile Jennifer i koje sama ponosno ističe, a s obzirom da je lutka namijenjena latinoameričkom tržištu reakcije su tim više burnije.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju