Holivudska 'it' djevojka Blake Lively nakon završetka snimanja serije 'Tračerica' koja ju je lansirala u zvijezdanu orbitu i dalje je zahvaljujući svom ženstvenom izgledu vrlo tražena. Pa dok njezina glumačka karijera stagnira i čeka novu holivudsku ulogu, onu modela za editorijale Blake obavlja s velikom dozom profesionalnosti

Upravo zahvaljujući manekenskim predispozicijama mlada glumica Blake Lively čija karijera trenutno stagnira idelalan je model za editorijale.

Seksepilni stajling i visok faktor ženstvenosti priskrbili su Blake Lively titulu ulične dive

>>Blake Lively: Stvorena za čisti glamur

Na jednom takvom koji je mjesto zauzeo na ulicama New Yorka Blake je elegantnim korakom i neodoljivim ženstvenim stilom zaslužila titulu ulične dive grada koji nikada ne spava.

>>5 trikova za savršene noge spremne za minicu

Dugačke noge istaknute ultra visokim čizmama do iznad koljena uz crnu pamučnu haljinicu ponosno su kročile ulicama i osim u oku profesionalnog fotografa bile su u centru pažnje brojnih prolaznika pred kojima nisu mogle proći nezamijećeno.

Za dašak ležernog glamura koji ova glumica savršeno nosi bili su zaslužni šešir širokog oboda i zlatni pramenovi zaigrani na povjetarcu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju