Na VIP božićnom koncertu među brojnim damama u odabranim svečanim toaletama isticala se bivša miss Hrvatske Branka Krstulović. Majka troje djece, čija vitka linija i ljepota već 20 godina ostaju istima, za svečanu večer odabrala je crni kombinezon popularnog, ali i vrlo riskantnog bočnog dekoltea

Za tradicionalni VIP božićni koncert  Branka Krstulović odabrala je elegantan komad koji je ove godine popularan na crvenom tepihu.

Crni kombinezon jednostavnog kroja čiju je pažnju zajamčio prednji dio s okruglim izrezom oko vrata i usko rezanim materijalom uz sam rub torza otkrio je bočni dekolte.

>>Branka Krstulović i Anica Kovač: Struk isti kao i prije 20 godina

Ovaj vrlo riskantan kroj koji sputava u kretanju zbog mogućnosti ispadanja neželjenih dijelova tijela, Branka je spretno prošetala i još jednom istaknula vitko tijelo. Po uzoru na njezin elegantan izbor prošetali smo trgovinama i odabrali nekoliko komada spremnih za svečane zabave, dok je Branka kroj po svojoj mjeri kupila u inozemstvu:

 

Kombinezon sam tijekom treće trudnoće kupila u inozemstvu ne isprobavši ga, jer sam ga jako željela imati u svom ormaru otkrila nam je Branka.

Svečani koncert učinio se kao idelana prilika za prvo nošenje zanimljivog kroja upotpunjenog crvenim štiklama špic vrha i ležernom frizurom, te upečatljivim raskošnim naušnicama. 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju