Catherine Middleton je za krštenje princa Georgea odjenula komplet u boji sladoleda od vanilije, gotovo identičnoj nijansi krsne haljine svoga sina. Kao i za vjenčanje, i u ovom svečanom trenutku za njezinu obitelj i monarhiju odjenula je kreaciju Alexandera McQueena

Catherine Middleton svoj modni izričaj gradi na provjerenoj formuli u kojoj je savršen omjer elegancije, tradicionalnosti i mladenačkog duha. Odnose među stilskim 'sastojcima' prilagođava prilici kojoj prisustvuje uvijek uspijevajući zaraditi same komplimente.

Catherine Middleton je očito medijski najeksponiranije i životno najvažnije trenutke odlučila dati u sigurne ruke modne kuće Alexander McQueen

Pohvale već stižu na račun njezinog izgleda na krštenju princa Georgea za koje je, kao i prilikom svog vjenčanja, odabrala dizajn modne kuće Alexander McQueen.

>> 5 krsnih odijelca za hrvatske 'prinčeve'

Vojvotkinja je očito medijski najeksponiranije i životno najvažnije trenutke odlučila dati u sigurne ruke Sarah Burton koja je dizajnirala odabrani komplet u boji sladoleda od vanilije, nijansi koja se poklapala s krsnom haljinom tromjesečnog princa i budućeg kralja te poglavara anglikanske crve.

A poslovično besprijekorna frizura kao i pramenovi boje bakra pridonijeli su toplini događaja i sreći kojom su blistali mladi roditelji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju