Po prvi puta se neće pisati i komentirati samo stil Catherine Middleton, jer joj kao opasni miljenik britanske javnosti 'konkurira' osmomjesečni sinčić George. A da se o njegovom stilu itekako vodi računa dokazuju i odjevni komadi koje je mama sama kupila za prvo Georgeovo kraljevsko putovanje

Vojvotkinja Catherine Middleton obavlja posljednje pripreme za kraljevsko putovanje u Australiju i Novi Zeland.

Iako će sve ženske oči biti uprte u njezine modne kombinacije, uvijek primjerene i besprijekorne, po prvi puta će mali princ George zajedno sa svojim roditeljima biti pred kamerama i foto-aparatima tijekom različitih službenih susreta, i sigurno osvajati pažnju kao najpopularnija kraljevska beba.

Na takve će prilike George biti u unikatnih i po mjeri krojenim odijelcima, ali za one opuštene dječje trenutke na plaži ili parku mama Catherine, ljubiteljica cjenovno pristupačne odjeće, nekoliko dana prije odlaska na put kupila je nekoliko odjevnih komada po cijeni od stotinjak kuna u lancu komercijalne odjeće 'Gap'.

Prugaste hlačice i kombinezon te košulja s uzorkom kvadratića vojvotkinja je kupila u trgovini blizu rezidencije Kenstington palače. Iako je od nje 'Gap' udaljen tek 250 metara, Catherine je u trgovinu ipak odlučila ići automobilom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju