Na obilježavanju 'Dana sjećanja' u britanskoj prijestolnici, Vojvotkinja Catherine Middleton, je baš kao i dva dana prije otkrila svoje nenamješteno lice. Dok je prošlih godina na istom događaju strpljivo pratila ceremoniju, ovoga puta je igrajući se s dosad najnaglašenijim kovrčama, pokazivala znakove nestrpljenja ili dosade

Blage kovrče uz lice postale su zaštitni znak frizure Catherine Middleton, a sitne promjene vidljive su tek u stupnju uvijenosti kose.

Na obilježavanju Dana sjećanja, kojim se države Comonwealthea prisjećaju vojnih žrtava od Prvog svjetskog rata, vojvotkinja je stigla s dosada najviše naglašenim kovrčama.

Za razliku od prijašnjih ceremonija obilježavanja Dana sjećanja, ovoga puta pokazivala je znakove nervoze ili nestrpljivosti što je, osim u izrazu lica, bilo vidljivo i zbog čestog igranja s kosom.

Majka budućeg britanskog kralja već je bila 'opominjana' zbog prečestog dodirivanja kose u javnosti, no možda je upravo to i jedan od razloga zašto je njezina frizura na vrhu ljestvice najpoželjnijih u Velikoj Britaniji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju