Sardinija je ove godine omiljena destinacija za slavne osobe iz svijeta showbiznisa. Nakon Cameron Diaz na sunčanim talijanskim plažama fotografi su opazili i češku manekenku Evu Herzigovu u društvu supruga i prijatelja

Eva Herzigova proslavila se 1994. godine provokativnom kampanjom sa sloganom 'Hello Boys' za grudnjake Wonderbra. I dvadeset godina kasnije teško je svrgnuti pogled s njenog isklesanog tijela.

Slavna češka manekenka u odličnoj je formi, iako je u posljednjih sedam godina rodila tri puta: sina Georgea u lipnju 2007., Phillipa u ožujku 2011. i Edvarda u travnju prošle godine.

I dok je 41 godina stara Eva zaigrano uživala u morskim radostima s partnerom Gregoriom Marsiajom pažnju slučajnih prolaznika i kupaća ponajviše su privukle njene duge noge, koje je dodatno naglasila visoko rezanim jednodjelnim kupaćim kostimom crne boje.

Eva Herzigova očigledno uživa u životu, majčinstvu i odmoru, što je dokazala i opuštenom frizurom, te licem na kojem se nije nalazilo ni trunku šminke.

U fotogaleriji pogledajte i druge slavne češke modele koje bi se odlično uklopile na našoj obali.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju