'Ovo je moj muškarac' poruka je koju je Charlize Theron odaslala svim zantiželjnicima koji posljednjih tjedana bruje o njezinoj bliskosti s kolegom Sean Pennom. Intrigantni, zanimljivi, nespojivi , privlačni, strastveni samo su neki od etiketa koji je glumački par do sada dobio, a neverbalnom komunikacijom na javnom mjestu sada otkio i pravu prirodu svog odnosa

Skrivajući svoju intimu daleko od očiju javnosti, Charlize Theron i  Sean Penn nijednom gestom pred kamerama nisu odali kako između njih postoji nešto više od jake privlačnosti. No javnim odlaskom u supermarket glumački par jasno je dao do znanja kako je između njih buknula prava ljubavna priča, dok je Charlize intrigantnom gestom odala i tko je glavni u vezi.

Nakon obavljanja kupovine, glumački par uputio se prema automobilu. I dok je opasni dečko koji je zaveo mnoge krasotice  namirnice pospremao u prtljažnik prekrasna Charlize je nježno naslonila ruku na njegovu stražnjicu. Ova intimna gesta, dio je neverbalne kominikacije među parovima, a osim potvrde o bliskosti otkriva i puno više o muško ženskim odnosima.

>>8 ženskih izraza kojih se muškarci trebaju čuvati

'Ovakav nježan dodir žene koja pokazuje bliskost s muškarcem na javnom mjestu prije svega ruši stereotipe o muško ženskim odnosima i jasan je pokazatelj ravnopravnosti u vezi. Osim toga, ova gesta odaje superiornost i dominantnost žene' objašnjava dr. sc. Smiljana Leinert Novosel profesorica komunikologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju