Prekoocenasko putovanje ženskih snaga obitelji Beckham postalo je poput najavne role za modni tjedan u New Yorku, gdje će Victoria na samom danu otvorenja predstaviti najnoviju kolekciju. A zvijezda modne piste i mamina amajlija, kao i prethodnih sezona biti će najslađa buhtlica kaotičnog modnog spektakla, Harper Seven


Najmlađa i neodoljiva članica obitelji Beckham, Harper Seven već je na samom aerodromu u sigurnom maminom naručju privlačila poglede. Prvotno prilikom polaska s londonske zračne luke gdje je pospana na put krenula u najkomotnijem kompletiću, plavoj pidžami na točkice.

>>Harper Seven: Najslađi model njujorške modne piste

 

Mama Victoria u međuvremenu je svoju mezimicu, kojoj prioritetno omogućava djetinjstvo lišeno pretjerivanja u dotjerivanju i lickanju, presvukla iz pidžame u kombinaciju za američko tlo. Traperice, smeđe čizmice i kaputić s krznenim dodatkom na kapi malenu su pospanu princezu u trenutku transformirali u frajericu.

Narednih dana Harper Seven biti će dijelom kaotičnog modnog spektakla na kojem sudjeluje od svojih prvih koraka. A nedvojbeno je kako će svojim slatkim licem rastopiti brojne uzvanike njujorškog tjedna mode kao što joj je to uspjelo s nedodirljivom Anna Wintour na posljednjoj modnoj manifestaciji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju