Holivudska večer humanitarnog karaktera 'Stand Up To Cancer' privukla je mnoštvo zvijezda angažiranih u borbi protiv raka. Među brojnim poznatim licima istaknule su se Heidi Klum i Reese Witherspoon odabranim toaletama. Naime, dekoltei u prvom planu dviju dama bili su magnet koji je humanitarnoj večeri osigurao dodatnu pažnju u svim medijima

'Stand Up to Cancer' inicijativa je koja ima za cilj podizanje svijesti i razumijevanja o ugroženosti bolešću koja je postala jedna od najopasnijih kako u Americi tako i u cijelom svijetu. Novčanu pomoć za borbu protiv raka svake godine izdvajaju i glumci iz zajedničke foundacije. Jedne od zvijezda koje su podržale večer i svojim izgledom osigurale dodatnu pažnju događanja bile su Heidi Klum i Reese Witherspoon.

Tko spretnije nosi riskantan dekolte?

glasova:

Narančasta Roland Mouret koktel haljina istaknula je nježnu stranu 'Plavuše s Harvarda', dok je prorez ispod grudi u prvi plan stavio njezin dekolte, ali na vrlo elegantan način.

Za riskantan prorez na haljini boje čokolade odlučila se i veteranka u isticanju dekoltea Heidi Klum. Njemačka manekenka ionako intrigantan detalj dodatno je gurnula u prvi plan kožnatim remenom koji je grudi stisnuo u neprirodan položaj. Pri tomu je vodstvo u utrci za ljepše ponesen dekolte predala poznatoj glumici koja je, iako po prvi puta u odvažnom izdanju, uvjerljivo ponijela pobjedu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju