Jeste li čuli za Hot dog legs trend? Ako niste, prosurfajte društvenim mrežama i profilima vaših prijateljica i vrlo ćete brzo pronaći odgovor. Riječ o nizu fotografija na kojima žene i djevojke slikaju vlastite noge, a koje u nekim slučajevima izgledaju poput dvije hrenovke

Objavljivanje privatnih fotografija iz svakodnevnog života putem društvenih mreža postalo je planetarno popularno, a kako to uvijek biva, s popularnošću dolaze i novi trendovi.

Nakon trenda fotografiranja s plišanim igračkama te iritantnih 'duck face' poza na kojima djevojke i žene pokušavaj napučiti usne najjače što mogu nove fotografije kao da su 'zakrčile' društvene mreže. Riječ je o takozvanim 'Hot dog legs' pozama.

>> 5 stvari koje ne smijete otkrivati na Facebooku

Naime, mjesto radnje je najčešće plaža, livada ili hotel, a riječ je o fotografijama na kojima žene slikaju vlastite noge iz polu ležećeg položaj. O pomalo smiješnom i neobičnom trendu kojeg su prihvatile i poznate zvijezde počeli su pisati i blogeri diljem svijeta usporedivši takve fotografije s dvije hrenovke naslonjene jedna na drugu i namještene u kadar.

>> Jeste li znali? 4 bizarne lekcije iz seksologije

Inspiriranim tom usporedbom neki su učinili upravo navedeno te su svoje fotografije pravih hrenovki objavili na Instagramu i Tumblru. Iako zvuči komično, učinak je bio iznenađujuć, a na nekim slikama gotovo nemoguće otkriti koje su prave noge, a koje popularne kobasice. Zabavite se i pokušajte dokučiti gdje se u galeriji skrivaju hrenovke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju