Haljina skrojena od glatkog i sjajnog materijala obično je krivac za neobične, nepostojeće i prenaglašene nepravilnosti čak i na besprijekornim tijelima. Tako je inače vitko tijelo Heidi Klum u satenskoj haljini dobilo trbuščić, a mršavica Teri Hatcher omražene šlaufove oko struka. Na istom skliskom terenu našla se i Jennifer Aniston vlasnica inače jednog od najljepših holivudskih tijela

Na premijeri filma 'We're The Millers' u New Yorku Jennifer Aniston bila je glavna zvijezda večeri. Naravno pažnju je privukla svojim besprijekornim izgledom, ali i detaljem koji je ovoga puta potaknuo niz špekulacija.

>>'Lažljiva' haljina koja ne trpi ni ultra mršava tijela

Naime ljubičasta haljina bez naramenica kroja koji prati liniju tijela i napravljena od 'varljivog' materijala satena istaknula je tek primjetni trbuščić.

Satenska haljina istaknula je trbuščić na tijelu Jennifer Aniston

>>Haljina koja ne podnosi bokove ni kile

Loša iskustva s materijalom koji naglašava nepravilnosti do sada su imale brojne vlasnice iskleasnih figura, a da li je za istaknuti trbuh na tijelu Jennifer Aniston doista kriva 'lažljiva' haljina ili je ipak riječ o sretnoj vijesti o trudnoći pokazat će vrijeme.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju