Jennifer Aniston, glumica koju mediji već godinama pokušavaju udati i istaknuti joj trudnički trbuščić, sa svojim zaručnikom Justinom Therouxom ljetuje u Meksiku. Mi ćemo njihove bračne planove ostaviti po stranu, odajući priznanje njihovim istesanim tijelima koja u paru čine savršenu cjelinu

Jennifer Aniston i njezin zaručnik Justin Theroux ponovno su odgodili vjenčanje, jer poznata 'prijateljica' želi veliku svečanost, dok njezin dragi želi intimniji prijem rezerviran samo za rodbinu i prijatelje.

Iako još nisu došli do velike ceremonije, zaljubljeni par se ponaša kao na medenom mjesecu tako da na ljetovanju u Meksiku nije nedostajalo izljeva nježnosti i strasti.

>> 10 žena koje će prodati svaku naslovnicu

Bazen meksičkog ljetnikovca izgledao je kao set za snimanje reklame za mineralnu vodu 'Smart' koju reklamira Jennifer, jer osim što ih je ona rashlađivala od visokih temperatura, glavni 'protagonisti' prizora izgledali su poput manekenka.

Mišićavi Justinov torzo idealno se dopunjavao sa Jenniferinom ženstvenom figurom, potvrđujući tako da zaista jesu jedna od najatraktivnijih holivudskih parova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju