Glumica koja ne ide u celebrity fitness centre niti restorane ispred kojih čekaju paparazzi, već svoj život uspješno drži daleko od medijske pompe, je Julia Roberts. Ali kada se ova oskarovka i majka troje djece pojavi ispred 'uličnih' foto-aparata, usputno i nenametljivo, svojim karizmom i da – dugim nogama, ostale poznate dame željne pažnje i komplimenta padaju u drugi plan

Jedna od glumica koja svoj privatni život uspješno drži van medijske gungule je ujedno mnogima jedna od najdražih zvijezda, Julia Roberts. Upravo je zato pravo iznenađenje i osvježenje vidjeti je ispred paparazzi fotografa.

U komotnoj bluzi i kratkim hlačama izgledala je skladno i sretno u svojoj koži, a njezine duge noge nisu trebale štikle kao dodatni poticaj

Bez negodovanja i iznenađenog lica, četrdeset i pet godine stara oskarovka pozirala je ispred brodvejskog kazališta u koji se uputila s suprugom, kamermanom Dannyjem Moderom kako bi uživali na matineji hit mjuzikla 'Kralj lavova'.

>> Julia Roberts poput školarke u haljini Victorije Beckham

Njezina uloga mame troje djece koja živio u farmi u Novom Meksiku bila je vidljiva i u odabranom stylingu.

>> Julia Roberts: Zgodna žena u trapericama

U komotnoj bluzi i kratkim hlačama izgledala je skladno i sretno u svojoj koži, a njezine duge noge nisu trebale štikle kao dodatni poticaj, jer su i u običnim sandalama izgledale spremne ne samo za crveni tepih, već i za modnu pistu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju