Iako stalno izjavljuju kako su i više nego ponosne na svoje obline poznate ljepotice poput Jennifer Lopez i Beyonce koje se mogu pohvaliti ženstvenom figurom za modne editorijale najčešće se podvrgnu virtualnoj 'liposukciji' koja stanjuje i izdužuje figuru

Beyonce i Jennifer Lopez jedne su od najseksepilnijih pjevačica, a njihovi savršeno zaobljeni bokovi i ženstvena figura pješčanog sata ostavljaju bez daha.

>> Nina Badrić: Ponosna na tijelo pješčanog sata

No iako na koncertima i javnim događanjima zavodljivim kostimima koji više otkrivaju nego pokrivaju uvijek ističu svoj snažan seksepil, kada su u pitanju modni editorijali poznatih časopisa ove ljepotice gotovo uvijek se podvrgnu virtualnoj 'liposukciji'.

Beyonce i J.Lo su savršeno zaobljene ljepotice koju u editorijalima postaju mršavije za dva konfekcijska broja

Tako njihove figure koje plijene pažnju postaju barem za konfekcijski broj do dva uže, a bedra kao i bokovi više podsjećaju na manekensku liniju nego na čvrstu, plesačku na kojoj napornim treninzima rade već godinama.

>> Opasno zaobljena Mariah Carey

Jeli riječ o skrivenoj želji zaobljenih ljepotica koje potajno maštaju da barem na kratko budu poput modela ili su ipak modni trendovi ti koji žele čitateljicama ponuditi nerealnu sliku ženskog tijela ne znamo, no jedno je sigurno - na tijelima ovih ljepotica Photoshop korekcije doista su suvišne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju