Ništa nije u tolikoj mjeri proslavilo starletu Kim Kardashian kao njezino raskošno tijelo potencirano uskim i kratkim odjevnim kombinacijama. A koliko je ono pješčani sat navinulo do granice pregrijavanja najbolje prikazuje njezine fotografije usnimljene iz profila

Za naslovnicu 'Voguea' potrebno je imati besprijekoran stil u odijevanju i ponašanju te biti poput moderne princeze.

Kim Kardashian nije bila niti na prvoj stranici liste za cover modne biblije, ali zahvaljujući njezinom zaručniku Kanyje Westu i njegovim vezama u modnom svijetu, ledena kraljica Anna Wintour je omekšala te dopustila ovom najslavnijem showbizz paru da svojom pojavom na naslovnici prodaju što više američkog izdanja ovog najpopularnijeg modnog časopisa.

I dok je na glossy papiru odjevena u elegantnu vjenčanicu Vere Wang u svom svakodnevnom izdanju ne zamara se glamuroznom odjećom.

Tako se najčešće odlučuje za vrlo uske ili vrlo kratke modele kako njezinu siluetu ne bi sakrivale suvišne količine nerastezljivog materijala.
A o koliko se zakrivljenoj silueti radi najbolje pokazuju njezine fotografije iz profila koje redefiniraju pojam figure pješčanog sata.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju