Televizijski formati koji ruše rekorde gledanosti u SAD-u su talk showovi s najvećim zvijezdama koje kroz skečeve i blic pitanja popularni domaćini razotkrivaju znatiželjnoj publici. Učinio je to i Jimmy Fallon ugostivši Heidi Klum, lice koje godinama opstaje na sceni zahvaljujući u prvom redu trudu i talentu, te besprijekornom izgledu

Televizijski format koji laska zvijezdama i koji ih lansira u orbitu popularnosti definitivno je talk show 'Late Night With Jimmy Fallon' koji u Americi ljestvicu najgledanijeg drži uvjerljivo najvišom.

>>4 mita o celulitu koje morate odmah zaboraviti

Kako bi zablistale punim sjajem poznate ljepotice se trude u popularnu fotelju sjesti u najboljem izdanju za što najčešće posežu za kratkim kombinacijama koje ističu njihovi besprijekornu figuru.

>>Celulit: 5 naj pržilica koje oblikuju tijelo

To je učinila i Heidi Klum, a za gostovanje je odabrala kombinaciju koju čini crna, ultra kratka kožnata haljina i štikle. Iako se Heidi može pohvaliti besprijekornom figurom i nogama o kakvima samo možemo sanjati, nezgodna poza koju je zauzela tijekom showa u jednom je trenutku otkrila omražene rupice na bedrima.

No Heidi nije prva žrtva 'lažljive' poze koja stvara celulit tamo gdje ga nema. To su na svojoj koži iskusile njezine brojne kolegice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju