Premijeri animiranog filma 'Avanture gospodina Peabodya&Shermana' prisustvovala je i Lejla Filipović sa sinovima Dinom i Armanom. Da u uzbudljivom crtiću nisu uživali samo klinci potvrđuje i iskreni osmijeh na Lejlinom licu 'pomlađenom' najprirodnijim botoksom – čvrsto stegnutim repom

Animirani filmovi već odavno nisu rezervirani samo za djecu, jer u sjanim digitalnim crtežima i zgodama simpatičnih junaka itekako uživaju i velika djeca.

Najnoviji crtić u kinima 'Avanture gospodina Peabodya&Shermana' sigurno će privući mnoge obitelji na zajednička druženja pred kino-platno, a među prvima koji su ga mogli pogledati bila je Lejla Filipović sa svojim malim mušketirima, Armanom i Dinom.

Dogodovštine gospodina Peabodyja i njegovog prijatelja Shermana koji putuju kroz vrijeme kako bi iskusili najveće događaje u svjetskoj povijesti, Lejla je ispratila s iskrenim osmijehom ne skrivajući svoje oduševljenje.

U komotnoj odjevnoj kombinaciji i zategnutim repom bivša misica izgledala je poput djevojčice potvrđujući pri tome kako uz šiške, odličan prirodni botoks je visoko i čvrsto stegnuti rep spreman pomoći zategnuti kožu te istaknuti pogled i ženstvene jagodice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju