Dvadeset mjeseci nakon rođenja prvog sinčića, Megan Fox i njezin suprug Brian Austin Green ponovno čekaju bebu. Tu je vijest glumica objavila u kolovozu, od kada vješto skriva trudnički trbuščić. No, prilikom jučerašnjeg izlaska iz teretane po prvi puta je pokazala jedva vidljive znakove trudnoće koji daju naslutiti kako će i ovoga puta liniju nakon poroda vratiti u samo nekoliko tjedana

Jedna od glumica koja bi svoju popularnost mogla uvišestručiti ukoliko bi poput svojih kolegica privatnost izložila medijima je Megan Fox, jedna od najseksepilnijih žena svijeta i ujedno jedna od holivudskih zvijezda koja svoj privatni život čvrsto skriva od očiju javnosti.

>> Megan Fox: Mega rekorderka u tesanju linije

Tako je vijest o rođenju sinčića Noah objavila tek 3 tjedna nakon njegova rođenja, a vijest o drugoj trudnoći objavila u kolovozu tek kada je trbuščić počeo biti vidljiv.

Do sada ga je vješto prekrivala odjećom i predimenzioniranim torbama, ali prilikom izlaska iz teretane otkrila ga je potvrđujući da će i ovoga puta biti fit trudnica koja će kao i u prvoj trudnoći tijelo prije poroda dostići, prema njezinim riječima, u samo nekoliko tjedana nakon rođenja djeteta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju