Uz već poznate glumice koje se u blistavim izdanjima prave važne na crvenom tepihu, pojavila se i jedna dama koju već dugo nismo vidjeli. Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj stilskoj ikoni svjetskog glasa – Miss Piggy. A da ona bira samo najbolje potvrdila je i na premijeri svog novog filma 'Muppets Most Wanted' na kojoj je zabljesnula u kraljevski plavoj toaleti Vivienne Westwood

U stilu prave holivudske zvijezde Miss Piggy je u društvu svog (filmskog) partnera Kermita stigla na premijeru njihovog zajedničkog filmskog projekta 'Muppets Most Wanted'.

Inspirirana kraljevskim vjenčanicama iz 17. stoljeća britanska kreatorica je za Miss Piggy stvorila haljinu kojoj niti ona Catherine Middleton nije ravna.

U raskošnoj plavoj haljini dubokog dekoltea te s frizurom u stilu glam sirena iz 40-ih godina, jedna od najpoznatijih zvijezda današnjice osvojila je prisutne svojom pojavom koja može zasjenite oskarovke, 'viktorijine anđelice' i supermodele.

Tu kreaciju potpisuje dizajnerica Vivienne Westwood, zaslužna i za filmsku vjenčanicu Miss Piggy. Inspirirana kraljevskim vjenčanicama iz 17. stoljeća britanska kreatorica je stvorila unikatnu haljinu kojoj niti ona Catherine Middleton nije ravna.

A kako izgleda osebujan stil gospođice Piggy pogledajte u našoj najsimpatičnijoj galeriji:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju