Prizor najpoznatije lutke na svijetu Barbie s police igračkama oživjela je najpoznatija bogatašica na svijetu, Paris Hilton. Tijekom šopinga u New Yorku ispred luksuzne robne kuće Barneys išetala je iz svog ružičastog ljubimca na četiri kotača u ružičastoj haljini i uputila 'mah-mah' svim znatiželjnicima

'Pop ikona koja je od sebe učinila brend i iz dana u dan ga gradi nevjerojatno uvjerljivim doživljajem gledanja kroz ružičaste naočale, to je Paris Hilton'.

Ovu izjavu nedavno je dala mlada redateljica Sofia Coppola u čijem filmu 'The Bling Ring' najpoznatija bogatašica na svijetu tumači ulogu same sebe. A da bi 31 godinu stara Paris i proizvođaču najpoznatije lutkice na svijetu, Barbie, mogla poslužiti kao inspiracija dokazala je prilikom shoppinga u New Yorku.

>>XL Barbie: Kultna lutka po prvi puta postala bucka



Ružičasti Bentley parkiran ispred luksuzne robne kuće Barneys nakon što je iz njega izišla u za nijasu tamnijoj ružičastoj haljini od svog miljenika na četiri kotača doista je prizor vrijedan Mattelove police s igračkama ali i velikog platna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju