Fotografije na kojima su glavni uzvanici glumci i pjevači za čiju se frizuru, šminku, odjeću, obuću, modne dodatke, pozu na crvenom tepihu brine mnogobrojan tim ljudi rezultiraju prelijepom figurom čija pojavnost nema greške. Gledajući ih, sjetimo se nekih vlastitih slika s rođendana ili vjenčanja na kojima smo uz sve pripreme uspjeli ispasti s otvorenim ustima ili zatvorenim očima. Da vas utješimo i njima se, unatoč svim pripremama, događaju nespretno-simpatične fotografije

Na svečanom ručku koje je u Los Angelesu organiziralo udruženje holivudskih stranih novinara, poznato po dodjeli nagrade Zlatni globus, pojavile su se mnogobrojne poznata filmaska imena i prijašnji dobitnici ove prestižne nagrade.

Iako ovo nije večernji glamurozni događaj, doza holivudske glam prašine svakako je poželjna, tako da su sve dame u elegantnim i ženstvenim haljinama izgledale baš poput zvijezda.

>> Napokon otkrivena jedina nesavršenost Halle Berry

Spremno s pozirale prilikom dolaska, ali su se uz već poznate poze sa crvenog tepiha i širokog osmijeha omaknule i nešto manje savršene fotografije, simpatične i uhvaćene u trenutku, koje nas podsjećaju da su i zvijezde s 'ljudskog' planeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju