Na čari profesionalanog make upa koji u trenutku može lice glumice izobličiti ili pak uljepšati do neprepoznatljivosti već odavno smo naviknuli. No ono što je izazivalo oduševljenje diljem svijeta amaterske su snimke koje detaljno pokazuju nevjerojatne transformacije pomoću kista. riječ je o Azijatkinji Promise Tamang Phan koja je milijune fanova osvojila transformacijom u Beyonce

Nekoliko kistova i kozmetička torbica sa svakodnevnim dekorativnim proizvodima jedini su alati kojima se u nevjerojatnim transformacijama u poznate osobe služi talentirana Promise Tamang Phan.

>>VIDEO: 25 efektnih načina na koje možete vezati šal

Samouka vizažistica na zahtjeve svojih milijunskih fanova redovito objavljuje tutorijale u kojima spretnim rukama iz obične djevojke postaje svjetski poznata zvijezda.

>>YouTube hit: Kada kovrčanje kose krene jako krivo

Nakon nevjerojatne preobrazbe u Angelinu Jolie, Jessicu Albu i Scarlett Johansson posljednja u nizu dama čije je naličje ova sposobna djevojka prozvana kameleonkom s lakoćom preuzela je popularna pjevačica Beyonce. U čari nevjerojatne transformacije možete se uvjeriti i sami.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju