Nicole Kidman je u Berlinu proglašena UN-ovom ambasadoricom organizacije posvećene rodnoj ravnopravnosti i osnaživanju žena. Te je večeri prelijepa oskarovka bila primjer ženstvenosti u kojoj su ujedinjeni otmjenost i zavodljivost. Uz vrlo klasičan kroj i zatvoren dekolte, toaleta ima neočekivano seksi 'bočnu perspektivu'

Na svečanoj humanitarnoj večeri 'Cinema for Peace' koji se održavala u Berlinu jedna od uzvanica bila je Nicole Kidman.

Kada Nicole pogleda u lijevu ili desnu stranu, (ne)svjesno sugerirajući fotografima slikanje iz prave perspektive, otkriva se seksi lice naizgled 'nevine' haljine

Zbog svog angažmana u prijašnjima projektima UN-a protiv nasilja nad ženama, izabrana je za ambasadoricu dobre volje organizacije UN Žene (službenog naziva UN-ov entitet za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena) koja će zastupati prava žena širom svijeta.

>> Kopirajte dvije najmaštovitije frizure à la Nicole Kidman

Kako je ta topla večer slavila žene, tako je i ova oskarovka svojim modnim izborom slavila ženstvenost. Nebesko plava haljina ukrašena sitnim cvjetnim svjetlucavim aplikacijama, suptilno je pratila liniju tijela ističući je u pravoj mjeri.

>> Nicole Kidman: Najblještavije lice male crme haljine

Pokrivenih ramena te zatvorenog dekoltea, otmjena je toaleta svoju 'snagu' usmjerila prema silueti zbog čega su struk i stražnjica bili u centru pažnje.

Kada Nicole pogleda u lijevu ili desnu stranu, (ne)svjesno sugerirajući fotografima slikanje iz prave perspektive, otkriva se seksi lice naizgled 'nevine' haljine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju