Nina Badrić je za snimanje novog spota za pjesmu 'Čežnja' odabrala prekrasan ambijent čuvene Vile Šeherezada u Dubrovniku. Ljetni hit kojeg ne prate vrući plesni ritmovi nego senzibilitetom opijeni taktovi zasigurno će oduševiti ženski dio publike koja ni ovoga puta nije ostala uskraćena za modnu inspiraciju. Nina je ostala vjerna prepoznatljivom ženstvenom stilu, a stajling za spot potpisuje upravo ona sama

Ženstveni stajling u kojemu dominira vječna crna boja savršeno nenametljivo se uklopio u raskoš Vile Šeherezada koju je Nina Badrić odabrala na snimanje spota za novu pjesmu.

Ljubavna balada u potpunosti je dobila prepoznatljiv pečat popularne pjevačice, jer osim što je za nju napisala stihove Nina potpisuje i stajling u kojemu se pojavljuje na atraktivnim lokacijama  prelijepog Dubrovnika.

Mala Givenchy crna haljina i Lanvin štikle zaslužne su za elegantan stajling koji je Nina odabrala za snimanje spota

>>Nina Badrić: Štikle o kojima će sanjati mnoge žene

Puno povjerenje u izboru haljine Nina je dala modnoj kući Givenchy prepoznatljivoj po najpopularnijoj maloj crnoj haljini koju je svojedobno nosila Audrey Hepburn u legendarnom filmu 'Doručak kod Tiffanyja'.

Trendi asimetričan kroj elegantne crne haljine u izvedbi mat i sjajnog materijala Nina je kombinirala uz crne Lanvin štikle.

Elegantan stajling Nina Badrić je upotpunila prirodnim i tek primjetnim kovrčima, te nježnim nijansama make upa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju