Svatko od nas ima omiljeno mjesto u kino ili kazališnoj dvorani, na kojem bi rado sjedio i promatrao predstavu. Iako mislite kako je riječ samo o hobiju koji ne znači ništa, istraživanje je pokazalo kako omiljena pozicija u dvorani može otkriti štošta o vašem karakteru. Potražite svoju omiljenu poziciju i otkrijte nešto više o sebi

Volite sjediti u sredini dvorane, sredina reda
Ova sjedala najteže je 'uloviti' što znači da se moraju rezervirati znatno ranije. To znači da ste da ste odlučna osoba s puno samopouzdanja. Volite planirati i veliki ste vizionar. Vi ste tip osobe koja zna što želi u životu i kako doći do svog cilja.

Volite sjediti na zadnjem djelu dvorane, sredina reda
Iz ovih sjedala cijela dvorana vam je kao na dlanu. Birate li ova sjedala to znači da volite biti informirani. Opisuje vas miran i staložen karakter čija najveća vrlina je objektivnost. No, isto tako, takva sjedala su daleko do 'akcije' što znači da ste povučena osoba koja voli svoj mir i ne voli biti u centru pažnje.

Volite sjediti u prednjem djelu dvorane, sredina reda
Ova sjedala opisuju vrlo društvenu i znatiželjnu osobu koja voli ljude i lako se povezuje s njima. Volite društvena događanja i uživate u pozitivnoj energiji koju vam odašilju vama dragi i veseli ljudi. Vaše vrline su razumijevanje i sklonost opraštanju.

Volite sjediti u sredini dvorane, ali sa strane
Ovo područje dvorane nalazi se vrlo blizu izlaza iz dvorane te opisuje osobu koja voli svoj mir i svoj prostor i vrlo teško nekoga pušta u njega. Zatvorena ste osoba koja se vrlo teško veže za ljude i pomno bira s kime će provoditi vrijeme.

Volite sjediti u zadnjem djelu dvorane, ali sa strane
Ovo područje dvorane poprilično je izolirano i mirno, ali pruža vrlo širok pogled na dvoranu. Ljubitelji ove pozicije vole imati kontrolu i obožavaju tračeve. Volite svoj mir i pomno birate svoje društvo. Ne volite konflikte i rasprave.

Volite sjediti u prednjem djelu dvorane, ali sa strane
Ovo su najgora sjedala u dvorani i opisuju osobu koja o sebi ima vrlo nisko mišljenje. Bojite se dubljih odnosa s ljudima jer ste puno puta bili povrijeđeni i iskorišteni. Volite svoj mir i ne želite da ga itko poremeti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju