Brazilska manekenka Adriana Lima na spektakularnoj reviji Victoria's Secreta pažnju je plijenila savršeno oblikovanim tijelom. No njezini jasno izdefinirani trbušnjaci i bedreni mišići rezultat su upornog vježbanja i održavanja kondicije treningom

Brazilska manekenka Adriana Lima jedna je od vodećih anđelica američkog brenda Victoria's Secret koja svoj izgled kojim obara s nogu, osim genetici, prepisuje i redovitom vježbanju.

Majka dviju kćerki trenutno odmara s obitelji u Floridi, a za obiteljsku šetnju je odabrala ležernu kombinaciju bijelih traperica i obične veste. Iako su njezine poznate obline bile potpuno skrivene, ova ljepotica i u dnevnoj kombinaciji izgleda jednako atraktivno kao i na pisti na kojoj se pretvara u najseksi ženu svijeta.



No osim Latino gena koji su joj podarili prekrasno lice, gustu kosu, prodorno plave oči i duge, vitke noge za njezin savršen izgled zaslužna je i disciplina.

Besprijekorna figura koja joj donosi zaradu od 6 milijuna eura godišnje, kako je nedavno otkrila sama Lima, rezultat je svakodnevnih vježbanja. S obzirom na majčinske obaveze, pripreme za pistu svakodnevno odrađuje u dvorani, ali i u vlastitom dnevnom boravku, a trening kojim upošljava sve mišiće tijela je miks kickboxinga i preskakanja užeta.

U suradnji s trenerom, Adriana je demonstrirala kako izgleda njezin trening, a imate li volje i želje pogledajte video i odradite ga i sami.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju