Jedan od najseksepilnijih muškaraca holivudskog svijeta definitivno je Eric Dane. Ovaj ljepotan proslavio se popularnom serijom 'Uvod u anatomiju', a osim ulogom seksi doktora Marka Sloana glumac nas je oduševio i onom puno važnijom i slađom - ulogom oca

Eric Dane poznatiji kao Dr. Mark Sloan iz serije 'Uvod u anatomiju' nije tipični holivudski frajer koji vrijeme provodi po noćnim klubovima ili zabavama na jahti jer jedine paparazzi fotografije koje dospijevaju u javnost su one sa snimanja ili one iz parka ili grada gdje u naručju uvijek nosi svoje plavokose kćerkice zbog čega nam je još draži.

Osim neodoljivog šarma nadopunjenog titulom brižnog oca Eric dane se može pohvaliti i seksi tijelom koje ostavlja bez daha

>> Ben Affleck: Maleni Sam u sigurnim rukama kršnog tate

No osim neodoljivog šarma nadopunjenog titulom brižnog oca ovaj ljepotan se može pohvaliti i seksi tijelom koje ostavlja bez daha, ali i pogledom i osmijehom koji obara s nogu te ne čudi što je proglašen jednim od najseksepilnijih holivudskih tata.

>> Goran Višnjić: Zgodan hrvatski tata na holivudskim ulicama

Eric je već 9 godina u sretnom braku s lijepom glumicom Rebecca Gayheart s kojom ima dvije prekrasne djevojčice, trogodišnje Billie te godinu i pol stare Georgije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju