Nakon što se vojvotkinja Catherine Middleton povukla iz javnosti kako bi posljednje dane pred porod dočekala u mirnom okruženju, njezina mlađa sestra Pippa Middleton ponovno se našla u centru pažnje kao 'it' lice koje engleska javnost prati s jednakim žarom kao što to čini s omiljenom vojvotkinjom

Engleske tiskovine posljednjih dana prepune su slika mlađe sestre vojvotkinje Catherine, Pippe Middleton.

>>Pippa Middleton: Noge koje opasno konkuriraju sestri Catherine

Vrckasta Britanka koja i sama priznaje kako za vlastitu promociju nije radila ništa osim poziranja, nastoji u svakoj prigodi zablistati i osvojiti simpatije onih koji još uvijek skeptično gledaju na njezinu popularnost.

Da je još uvijek omiljena pozerica Pippa Middleton pokazala je kao najzapaženije lice teniskog turnira Wimbeldon

>>Pippa Middleton: Mornarska elegancija za tenisku kremu

Na raskošnom vjenčanju Lady Melisse Percy i Thomas van Staubenzza pažnju je plijenila u uskom crno bijelom kostimu peplum kroja koji je za zadatak imao kao i uvijek istaknuti njezin najjači adut, čvrste i mišićave noge.

Dan poslije najpopularnija britanska djeveruša uživala je u kraljevskom tretmanu na kultnom teniskom turniru Wimbeldon. Ovoga puta njezin zadatak nije bio samo poziranje, nego praćenje svih događanja prije i poslije mečeva koje će kao nova kolumnistica Vanity Faira i najsigurnija 'ulaznica' za sva velika društvena događanja prezentirati vjernim čitateljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju